Talne obloge

Pri prenovi stanovanja ali gradnji novega doma lahko ključnega pomena odigrajo talne in stenske obloge. Te prostoru dodajo posebno noto in ga dovršijo ali pa celotni izgred uničijo. Kakšne talne obloge boste izbrali je odvisno od vaših potreb in želja. Z ugodno izbiro vam bodo te služile dolgo let, njihov izgled pa se ne bo pretirano poslabšal skozi leta uporabe. Ob nepravi izbiri glede na vaš stil življenja pa se lahko uničijo kmalu po polaganju novih.

Če je v vašem domu veliko dejavnosti, pri katerih bi bila lahko prisotna vlaga ali voda, vi pa imate radi lesen izgled talnih oblog. Potem so za vas odločna izbira lesene vodoodporne talne obloge. Izbirate lahko med številnimi izgledi lesenih tal. Če v vaše stanovanje sodijo bolj svetla tla se odločite zanje, lahko pa izberete tudi temnejše odtenke.

Keramičarska dela

Ukvarjamo se s polaganjem vseh vrst keramičnih in kamnitih ploščic, tako talnih kot stenskih. Keramične ploščice vgrajujemo samo z najkvalitetnejšimi lepili in pri fugiranju uporabljamo kvalitetne fugirne mase. Zaradi dolgoletnih izkušenj s keramičarskimi deli, vam keramiko položimo hitro in kvalitetno.

Slikopleskarska dela

Videz hiše, poslovnega prostora in objektov nasploh dejavno vpliva na vaše počutje in splošno zadovoljstvo, zato je zelo pomembno, da poskrbite za primerno urejenost vaše okolice. Z našim strokovnim znanjem in kvalitetno izvedbo del vam pomagamo urediti podobo katerega koli objekta.

Nudimo vam tako zunanja slikopleskarska dela kot tudi notranja slikopleskarska dela. Pri delu smo zelo fleksibilni in bomo z veseljem prisluhnili vašim potrebam. Na podlagi bogatih izkušenj vam bomo tudi ustrezno svetovali, tako da boste s končnimi rezultati maksimalno zadovoljni.

 

Pleskarska dela obsegajo

  • beljenje prostorov
  • kitanje in glajenje sten in stropov
  • odstranjevanje starih barv
  • šabloniranje in štukature
  • glajenje vseh vrst sten in stropov
  • pleskanje oken, vrat, napuščev, ograj

VAS ZANIMA NAŠA PONUDBA?

KONTAKTIRAJTE NAS

Poskrbimo za celoteno izvedbo prenove ali novogradnje vašega objekta. Prepustite delo našim izkušenim mojstrom!


  Hitro in zanesljivo

  Izvedba projektov na ključ

  Preko 20 let izkušenj


NA POVPRAŠEVANJE

Elektro instalacije

V okviru elektroinštalacijskih del izvedemo: menjavo in popravilo elektro omaric, vtičnic, napeljemo elektriko, uredimo zunanjo in notranjo razsvetljavo, priklopimo aparate in še kaj.

Vodovodne instalacije

Po predhodnem ogledu ter posvetovanju vam bomo pripravili ponudbo, izkušena monterska ekipa pa bo poskrbela, da bo projekt končan v dogovorjenem času. Vsa strojno inštalacijska dela in dobavo opravljamo na ključ.