Izolacija za čisto okolje

Voda je ena od najbolj dragocenih virov na Zemlji in je temelj vsega življenja. Ampak vodo onesnažujejo snovi, kot so olja, kemikalije, itd... . Naša odgovornost je zaščita naravnega okolja pred nevarnostmi, ki jih predstavljajo te snovi. Zahteve za tesnilne sisteme se razlikujejo glede na predmet in področje uporabe. Odvisno od obremenitve, se zahteva preprost ali zelo kakovosten izolacijski sistem.

SikaLastic® -1K

Sikalastic -1K je enokomponentna, elastična, z vlakni ojačana malta, izdelana na osnovi cementa, modificiranega s posebnimi na alkalnost odpornimi polimeri. Vsebuje fine delce izbranega agregata in posebne kemijske dodatke, kot tudi posebne dodatke za vodotesnost in zaščito betona obremenjenega na upogib. Primeren je za nanašanje z lopatico, čopičem (krtačo) ali valjčkom.

SikaLastic® -152

Sikalastic -152 je dvokomponentna, z vlakni ojačana malta, z zelo nizkim elastičnim modulom, izdelana na osnovi cementa modificiranega s posebnimi, na alkalnost odpornimi polimeri, izbranim finim agregatom in vezivi za vodotesnost in zaščito betona podvrženega deformacijam. Še posebej se priporoča za vgradnjo v vlažnem okolju ali pri nizki temperaturi.

VAS ZANIMA NAŠA PONUDBA?

KONTAKTIRAJTE NAS

Poskrbimo za celoteno izvedbo prenove ali novogradnje vašega objekta. Prepustite delo našim izkušenim mojstrom!


  Hitro in zanesljivo

  Izvedba projektov na ključ

  Preko 20 let izkušenj


NA POVPRAŠEVANJE